Anna-Leena

Olen 52-vuotias maa - ja metsätalousyrittäjä sekä Salon kaupunginhallituksen jäsen. Viljelemme yhdessä puolisoni kanssa Yli-Jaman sukutilaa Kuusjoella. Pelloillamme kasvaa mm. sokerijuurikasta, mallasohraa ja leipä- sekä rehuvehnää tilalla kasvatettaville broilereille.

Perheeseeni kuuluu aviopuolisoni Matti ja neljä lasta, joista kaksi vanhempaa on muuttanut opiskelujen myötä pois kotoa. Perheemme arkea värittää myös 9-vuotias tiibetinspanieli.

Jo lapsuudessa olen oppinut ahkeruuden ja työnteon merkityksen. Kun ryhdyn toimeen, teen sen tunnollisesti loppuun saakka. Olen avoin uusille asioille. Kunnioitan toisia ihmisiä ja heidän mielipiteitään. Luottamustehtävät ovat mielestäni ryhmätyötä, joka vaatii keskustelua ja kompromisseja.

Uskon, että olemalla mukana yhteisten asioiden päätöksenteossa ja yhdistystoiminnassa, jokainen ihminen voi vaikuttaa. Olen ollut mukana seurakunnan, Kuusjoen kunnan ja Salon kaupungin erilaisissa luottamustehtävissä, joten tiedän ja tunnen miten kunta toimii. Myös yhdistystoiminta ja vapaaehtoistyö on tullut tutuksi Salon Uimareissa ja kokoomustoiminnassa.   

Vapaa-aikanani viihdyn luonnossa. Ulkoilen yksin ja yhdessä perheen kanssa. Harrastan kuntoliikuntaa; kävelen, kesällä uin Nummijärvellä ja talvisin hiihdän sekä laskettelen. Minut voi myös löytää kuntoliikuntaryhmistä. Kokeilen myös mielälläni erilaisia leivontaohjeita.