SSS: Kaupungin hallitus haluaa lisää hyviä uutisia Salosta

16.08.2021
 

Lue SSS:n lehtijuttu (14.8.2021) täältä: https://www.sss.fi/2021/08/kaupunginhallitus-haluaa-lisaa-hyvia-uutisia-salosta-%E2%80%89talous-elinvoima-ja-tyopaikat-paattajien-mielessa/


"Anna-Leena Yli-Jama (kok.) pitää alkavan kauden keskeisinä asioina talouden tasapainottamista ja lähipalveluiden turvaamista. Lisäksi hän haluaisi tehdä kaupungista avoimemman yhteistyökumppanin yrityksille.

- Salon on lisättävä vetovoimaisuuttaan, houkutteltava lisää asukkaita ja yrityksiä. Näin turvataan verotulot ja pystytään pitämään yllä palveluita.

Yli-Jaman mukaan jokivarren uudet ravintolat ovat elävöittäneet keskustaa. Viihtyisyyttä lisääviä toimenpiteitä on jatkettava. Salon pitäisi kehittää ja markkinoida aktiivisesti myös maaseutua ja kyliään.

Salon on Anna-Leena Yli-Jaman mukaan pyrittävä turvaamaan ikäihmisten hoivakotiasuminen Salossa ennen hyvinvointialueiden tuloa. Kaupungin toiminnassa voisi kokeilla uusia tapoja esimerkiksi korvaamalla joitain omia toimintoja ostopalveluilla.

- Lopuksi totean, että keskustelua kouluverkosta ei alotettaisi, vaan annettaisiin nykyisille kylille ja kouluille mahdollisuus saada lisää asukkaita, 51-vuotias maatalousyrittäjä Kuusjoelta toivoo."